Vores favorit-restauranter i Bad Gastein

Her i Bad Gastein har vi testet lidt forskellige restauranter, og vi vil rigtig gerne fortælle jer om et par af vores favoritter.

 

Er man sulten efter italiensk pasta, pizza og antipasta, så er Angelos stedet for dig. Her kan man få alverdens forskellige pizzaer, bygge sin egen pastaret og få diverse forretter og desserter på bedste italienske velgående. Og for at sætte pirkken over I’et, så kan man selvfølgelig også få sine rester med hjem i en doggie-bag, hvis man ikke formår at spise op.

Tip fra guiden: Prøv deres Insalada de Caprese (tomatsalat) – den kan også være delevenlig, hvis man bare vil have en lille smule.

 

Skal man ud og have bøf – en god, stor, velstegt steak – så er Edelweiss den bedste restaurant i byen. Når man kommer ind, befinder man sig på en jazzbar, og man kan måske undre sig lidt over, hvor man skal spise sin mad. Men det gør man på etagen ovenover, hvor der udover spisepladser også er en salatbar, som hører til de fleste af stedets retter.

Tip fra guiden: Bestil krauterbutter til din steak og bed om ekstra pfeffersauce eller omvendt, så kan man få to slags sauce.

Restauranter i Bad Gastein

Et andet favoritsted for os guider i byen er Ginger ’n’ Gin, der som navnet antyder byder på store mængde gin. Man kommer ind i et stort lokale med fine, små detaljer i krogene, kasino-stemning og en lang bar, hvor man her kan bestille Gin of the Day eller smage alle gin-typer, man kan komme i tanke om. Udover gin er de også super dygtige til at lave asiatisk inspireret mad, som man får lov at bestille sin mad fra en iPad/tablet.

Tip fra guiden: Vælg et sæt spareribs med lækkert tilbehør.

 

Det sidste og mest hemmelige sted i Bad Gastein er restauranten, hvor bare sæsonerne kommer (altså skibumser og folk, som arbejder i byen hele vinteren), The Drop Inn. The Drop Inn er en nyåbnet restaurant bestyret af tre englændere, der har forsøgt at skabe et koncept med bar- og restaurant-stemning i ét. Har man lyst til lidt asiatisk inspireret mad, eller er man klar på at prøve nogle nye retter, så skal man tage til the Drop Inn, hvor man kan nyde sin mad stort set uden andre turister men derimod i selskab med mange af byens lokale (for vinteren ;-)). Til tider løber de tør for ingredienser til retter på menuen, men frygt ej – for i The Drop Inn tænker de hurtigt og kreativt og finder på en ny menu til dig.

Tip fra guiden: Prøv deres hvid chokolade creme brulée med hindbær.