Bad Gastein klædt i hvidt

Sne, sne, sne! Der er kommet helt utroligt meget sne på det seneste her i Bad Gastein, hvilket gør både os guider og vores herlige gæster i ekstra godt humør! Vi har nu været her i en måned, og i løbet af den tid har Bad Gastein i den grad iklædt sig sine hvide vinterklæder, hele byen er nemlig dækket af sne. Vi er ved at vænne os til at skrabe bilen for sne hver morgen og tage de ekstra tykke strømper på. Pisterne i både Bad Gastein og Bad Hofgastein er magiske med alt den nysne. Offpiste-mulighederne er også blevet rigtigt gode, og vores lokale bjergguider er klar til at vise jer vejen til det bedste pudder i offpiste-mekkaet Sportgastein. Vil du hellere køre lidt bredere pister, er Dorfgastein vores anbefaling med lækre blå og røde af slagsen.

 

Bad Gastein byder som tidligere nævnt på en masse aktiviteter for både store og små. Hver uge har vi vores superhyggelige kælkeaften, hvor vi griller skumfiduser, drikker glühwein og varm chokolade, og herefter drøner vi ned af den 2 km lange kælkebakke. Vi har også vores hyggelige picnic i solen og en heftig pubcrawl, som viser Bad Gasteins bedste barer. Har du lyst til at forkæle smagsløgene kan vi anbefale nyheden Østrigsk aften. Her skal vi smage en masse lokale specialiteter, der skylles ned med snaps med alverdens smage.

Som mange allerede ved, er Bad Gastein også centrum for mange events og arrangementer i løbet af sæsonen. Et af dem er det store Red Bull event d. 24 februar, som der allerede er fuld gang i forberedelserne til. I denne uge er Bad Gastein vært for FIS Snowboard Weltcup, hvor de bedste snowboardere dyster om titlen som verdensmester.

Bad Gastein
Bad Gastein er helt enkelt byen, hvor alt sker – og skisystemet, som har noget for alle. Så grib muligheden for en helt fantastisk skiferie!

Mange hilsner

Team Bad Gastein
Sarah, Kasper, Julie, Vilma och Niklas