8 tips til en endnu federe skiferie i Bad Gastein

Nu er vi nået til slutningen af januar, og vi guider har nu lært byen rigtigt at kende. Nu ved vi, hvor solen lyser mest klokken 14.57, hvor man kan købe den bedste kebab, og præcis hvornår den sidste skibus kører tilbage fra Dorfgastein. Vi kan sangene på alle klubberne udenad, udnytter enhver chance for at danse på bordet på Lederhosen og bestiller ”den sædvanlige”, hver gang vi er ude at spise. Vi har fundet ud af alle de små hverdagsting, som gør at vi virkelig kan kalde denne by for vores magiske hjem. Derfor har vi lavet en liste med ”tips fra guiden”, som forhåbentlig får dig til at kunne lide Bad Gastein lige så meget, som vi gør. Og tro os, det er ikke svært 😉

  1. Få lært teksterne og dansene til ”Lasso Raus”, ”Das Rote Pferd”, ”Fliegerlied” og ”Volvo B18”, så du kan danse løs med os guider på bordene.
  2. Vil du stå lidt mindre på ski og arbejde lidt mere på din tan? Kør til restaurant Angerblick i Angertal og slå dig ned i en af solstolene. En rigtig guidefavorit.
  3. Har du brug for en fridag fra skiløbet, skal du besøge spa-paradiset, Felsentherme. Utroligt lækkert og afslappende og ikke mindst godt for de ømme ben.
  4. Selvom næsten alle kan tale engelsk her, kommer du til at støde på nogle herlige østrigere, som helst vil snakke tysk/østrigsk. Forsøg med ”Servus”, ”Danke”, ”Bitte” og ”Tschüss”, så bliver du populær.
  5. Du kan ikke stå på ski i Bad Hofgastein uden at køre på den fantastiske lange pist, H1, som fortsætter til H2.
  6. Er du på vej hjem fra byen efter en sen aften på Hæggbloms? Sving forbi Yurts kebab. Du kommer ikke til at fortryde det.
  7. Burger med pommes frites på Silver Bullet kan anbefales. Prøv selv.
  8. Hvis det er vindstille og godt vejr, er det en perfekt dag til at stå på ski i Sportgastein og nyde både pister og offpiste!

Vi håber, at I kan bruge vores tips, og at I er klar til jeres skiferie i vores fantastiske hjemby, Bad Gastein. Ses vi snart?

Med venlig hilsen

Team Bad Gastein
Sarah, Kasper, Julie, Niklas og Vilma